Afscheid mr. Herman Holland als notaris en opvolging door mr. Arjan Bos


Per 1 juni 2020 is mr. Herman Holland gestopt als notaris en is hij opgevolgd door mr. Arjan Bos. Herman is zijn gehele notariële carrière werkzaam geweest op ons kantoor. Eerst als kandidaat-notaris en in 1993 is hij Geert Jan Wilts opgevolgd als notaris. Aanvankelijk in een maatschap met mr. Chris Wilts en vanaf 1 januari 2009 in een maatschap met diens opvolger, mr. Jan Willem van der Woude. Arjan is - na eerst op notariskantoren in Nijmegen, Groningen en Ureterp werkzaam te zijn geweest - in 2017 op ons kantoor begonnen als kandidaat-notaris.

Helaas hebben we vanwege de maatregelen rondom het coronavirus het afscheid van Herman en de opvolging door Arjan niet zo kunnen vieren als we dat zouden hebben gewild. We hopen dat in de (nabije) toekomst alsnog op passende wijze te mogen doen.

Holland & Van der Woude notarissen en adviseurs blijven in ieder geval voor u klaarstaan voor alle notariële diensten. Naast de notarissen mr. Jan Willem van der Woude en mr. Arjan Bos hebben we een team van enthousiaste en deskundige medewerkers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mr. Herman Holland zal als adviseur voor het kantoor beschikbaar blijven. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Meidoornlaan 29 te Roden. Voorlopig uiteraard nog wel met inachtneming van de maatregelen die gelden in verband met het coronavirus.

Als u vragen heeft, laat het ons gerust weten. Wij staan voor u klaar.
 
Bezoekadres
Meidoornlaan 29
9301 MA | Roden
Gemeente Noordenveld

Postadres
Postbus 2
9300 AA | Roden

Contactgegevens
info@hollandvdwoude.nl
Tel nr.: 050 501 9171
Fax nr.: 050 501 6304

Of laat u terugbellen
2022 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp
Algemene Voorwaarden